10 Kasım

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Atatürk'ün,ölümünün 79. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı..

Değerli Hemşerilerim

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 79. yıldönümünde özlemle, sevgiyle, saygıyla ve şükranla anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk büyük bir komutan olarak halkımızla  birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştırmış   büyük bir devlet adamı ve lider olarak da, ülke ve dünya  şartları istikametinde doğru ve gerçekçi bir vizyon ortaya koymuş; modernleşme ve dönüşüm hamlelerini cesaretle gerçekleştirmiştir.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha özlem, sevgi, saygı ve şükranla anıyorum.