Hoşgeldin Ramazan

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Ramazan Ayı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Değerli Hemşerilerim

İnsanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan Ayını hep birlikte idrak edeceğiz.

Birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışmaya daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan Ayını fırsat bilerek günlük hayatımızda yaşadığımız hataları düzeltmeye çalışmalı, yakın akraba ve komşulardan başlayarak olanaklarımız doğrultusunda tüm ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimin Ramazan Ayını tebrik ediyor ve insanlığın barışına, huzuruna, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayını hep birlikte  geçirmek dileğiyle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.