Kurban Bayramı

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Değerli Hemşerilerim

Dostluğun, kardeşliğin, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Ne güzeldir bayramlarımız, bizleri daha bir yaklaştırır birbirimize. Toplum olarak paylaştığımız ortak değerlerin tadına daha bir varırız bayram günlerinde.

Bayramlar kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup, dostluk-kardeşlik, sevgi-saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın canlı tutulduğu özel günlerdir. Böyle önemli günler bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir.

Deliilyas gibi güzel bir  belde de, bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu ve ayrıcalığını yaşarken, tüm hemşerilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar; sevgi ve saygılarımı sunarım