Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Değerli Hemşerilerim,

Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2014 yılı içerisinde, tüm hemşerilerimize olanaklarımız dahilinde   hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Geleceğe olan inancımızı ve umutlarımızı yitirmememiz gerektiğinden hareketle, başarıya ulaşmak için yeni yılda da çok çalışacağız, her zaman daha iyisini hedefleyeceğiz.

Sizlerle birlikte, gücünüzden güç alarak,  beldemizin sorunlarını çözmek ve  Deliilyasımızı sizlere yakışır bir belde haline getirmekte kararlıyız.

Hayallerinizin ve umutlarınızın gerçeğe dönüştüğü, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum