Zafer Bayramı

Belediye Başkanımız Hayati Akbulut 30 Ağustos ZaferBayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Değerli Hemşerilerim

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı sonucu kazanılan 30 Ağustos Zaferi, tarihimizin en parlak başarıları arasında yer almaktadır. Yokluklar ve olanaksızlıklar içerisinde kazanılan bu zaferle halkımız, bağımsız ve özgür yaşama kararlılığını bir kez daha göstermiştir.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın mutlak gücüyle emperyalizme karşı kazanılan Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktası olan, 30 Ağustos Zaferi, aynı zamanda ülke savunması söz konusu olduğunda gösterilen kararlılığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir.

Çağdaş ve onurlu ülkenin sahiplenicileri olarak gururla paylaştığımız ve yaşadığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, tüm halkımıza en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.