Ramazan Bayramı

Deliilyas  Belediye  Başkanı Hayati Akbulut Ramazan  Bayramı dolayısıyla  bir mesaj  yayınladı.

Değerli Hemşerilerim,

Birlik beraberlik ve yardımlaşma duygularını en yoğun yaşadığımız, toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir.

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı,  birlik ve dayanışma duyguları ile tamamladığımız bir Ramazan Ayı'nın sonunda Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Hoşgörü, sevgi, saygı, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün bayramların bayram gibi yaşandığı, barış kardeşlik ve mutluluğun egemen olduğu, eşitlik, insan hakları, adalet ve hukukun gözetildiği, sömürü, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer imkân olması dileğiyle, Ramazan Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.