Cumhuriyet Bayramı

Belediye Başkanımız Hayati Akbulut 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Değerli Hemşerilerim

94 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde dünya tarihinde eşine az rastlanır bir ölüm ­kalım mücadelesi ile halkımız Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu.

Cumhuriyet, halkımızın  en büyük eseri ve bu topraklarda inşa ettiğimiz en büyük özgürlük abidemizdir.

Cumhuriyetin temel felsefesi olan eşitlik, özgürlük, barış ve kardeşlik ruhu gönüllerimizi birleştiriyor. Cumhuriyetimizi halk egemenliğine dayanan asli ilkeleriyle sonsuza dek yaşatmalıyız. Cumhuriyet kazanımlarını  korumak ve daha da geliştirmek ise hepimizin en büyük sorumluluğudur.

Tarihimizin dönüm noktası, Cumhuriyetimizin 94. yaşına ulaşmasının gururunu, kıvancını paylaşıyor tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.