23 Nisan

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Değerli Hemşerilerim,

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü, yarının büyükleri olan çocuklarımıza armağan edilmiştir.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının gelişmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunma amacını da taşımaktadır.

Dileğimiz tüm dünya çocuklarının sevgi barış içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmek bizlerin sorumluluğudur. Bugünün çocukları da bu sorumluluğu kendilerinden sonra gelecek nesillere karşı hissedeceklerdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu düşüncelerle kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.