Teşekkürler Sayın Bakanım

Deliilyas - Yassıpınar yolunun yapımına başlandı.

Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, yaptığı açıklamada, “Üç ay önce Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Yassıpınar yolundaki sıkıntıyı anlattık ve yapılmasını talep etmiştik. Bakanımız da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Salih Ayhan'ı arayarak yolun yapılmasını rica etti ve bize de yapılacağı sözünü vermiştir.”dedi.

Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederiz diyen Başkan Akbulut, yoldaki 800 metrelik kısmın malzemesini Belediyeden karşıladıklarını belirterek Altınyayla kavşağından, Yassıpınar'a kadar tamamı asfalt olacağını söyledi.

Başkan Akbulut Sivas Valisi Sayın Davut Gül’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'a, Yol Şube Müdürümüz İsmail Bey'e ve tüm emek verenlere teşekkür etti

FOTOĞRAFLAR İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ