Davullu Dede su kaynağında onarım

Deliilyas Belediyesi'nden yapılan açıklamada Serinyayla Mahallesine içme suyu sağlayan Davullu Dede su kaynağı onarımdan geçirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hayati Akbulut  yaklaşık kırk beş yıl önce yapılan Davullu Dedeki su gözesinin  açılarak onarımdan geçildiğini söyledi.

Kırk beş yıl önce yapılan kaptacın cil bağladığını ve suyun bir kısmını engellediğini ifade eden başkan Akbulut, "Suda artış olduancak mahalleye yetip yetmeyeceği konusunda emin değiliz. Şu anda su sorunu olan sadece Serinyayla Mahallemiz var . Gerekirse buraya sondajla kuyu açarak burasının da sorununu çözeceğiz." dedi. Başkan Akbulut emek veren herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.