Park Malzemeleri

T.C. İç Anadolu Belediyeler Birliği , Deliilyas Belediye’sine Park Malzemesi ve çocuk oyun grubu hediye etti.

Konuyla ilgili bilgi veren Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Çocuk Oyun gurubunu Göleti kenarındaki piknik alanına kurduklarını belirterek “Hem beldemizden hem de Sivas'tan bir çok vatandaşımız piknik için Deliilyas Göleti’ni tercih ediyor. Birliğimiz yakında oturma bankda gönderecek. B izde belediye olarak önümüzdeki yıl kamelya yaptırmayı planlıyoruz. “ dedi.

Birliğin kendilerine daha öncede pak malzemeleri, çöp konteynerleri ve Başören kanalizasyonunda maddi destek sağladığını hatırlatan Başkan Akbulut, “Birlik Başkanı aynı zamanda Yeni Mahalle Belediye Başkanı oalan Fethi Yaşar'a ve Birlik Müdürümüz Salim Çoruk'a Beldemiz adına teşekkür ediyorum .” dedi.