Yeni İş Makinelerimiz

Yeni İş Makinelerimizi seslim aldık.

Yeni iş makinaları ile ilgili bilgi veren Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, 1 adet CSB Marka Kazıcı Yükleyici Kepçe ve 1 adet Forklift alındığı söyledi.

Belediye Başkan Akbulut, “Birbirine mesafesi 35 km olan mahallelerimiz var. Çoğu zaman değişik mahallelerde aynı anda yapmamız gereken işler oluyor. Kışın aynı anda her yere kar yağdığı için bir tarafı açarken bir tarafı bekletmek zorunda kalıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti zamanında yapabilmemiz için bir kepçe daha aldık.” dedi.

Başkan Akbulut “Bazen yük kamyonlarını boşaltmak için özellikle önümüzdeki yıllarda kilit parke taşı döşemek için daha az işçilik daha fazla iş yapabilmemiz için bir adet forklift aldık .Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun. dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ