Adana buluşması

Adana'da birlik beraberlik dayanışma toplantısı yapıldı. Adana'da Serinyayla Dernek Başkanı Sıtkı Keskin'in organize ettiği toplantı için Adana'ya giden Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut ve arkadaşları Çobandede Türbesi ve Turgut Özal Camiini ziyaret ettikten sonra toplantıya katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akbulut, “200 kişilik salonun tamamen dolması bizi memnun etti, yer sıkıntısı nedeniyle birçok vatandaşımızın katılamadığını öğrendik. Halkımızın bu ilgisi oldukça umut verici. Deliilyas'ın çok daha hızlı bir şekilde kalkınacağına inanıyorum.” dedi.

“Tamamını Serinyayla ve Yassıpınarlı vatandaşlarımızın katılımıyla yapılan toplantıya Adana Milletvekili İbrahim Özdiş'in katılması da bizleri gururlandırdı” diyen Başkan Akbulut projelerini anlattıktan sonra vatandaşların taleplerini de dinledi.

Serinyayla Derneğine bir de Deliilyas Belediyesi için yapılan Başkır Çaydanlık hediye eden Başkan Akbulut yılda bir de olsa ziyaret ederek çay içeceğini belirtti.
Başkana çalışmalarından dolayı Serinyayla Dernek Başkanı plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ