Dernek toplantıları

İstanbul, Pendik ve Kayseri'de ki Dernek Toplantılarına Katıldık.

Konuyla ilgili açıklama yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, Cumartesi günü İstanbul Avrupa yakasında Altınyayla Dernek Başkanı Abdurrahman Darıcı'nın düzenlediği toplantıya katıldıklarını belirterek, pazar günü ise Pendik'te “Turşan Boran'ın lokantasında ki toplantıya katıldık.” dedi.

Onca trafik yoğunluğu olmasına rağmen katılımın iyi olduğunu ifade eden Başkan Akbulut, “Tüm hemşehrilerimize ve Dernek Yönetimine teşekkür ederim . Çarşamba günü ise Kayseri'de ki Altınyayla İlçesi Deliilyas Beldesi ve Yöresi Kalkınma Derneği Başkanı Hanifi Ağca'nın düzenlediği mevlüt programına katıldık. Çok güzel bir programdı dernek yönetimine teşekkür ediyorum, vatandaşlarımızın oldukça ilgi gösterdiği bir etkinlikti. “ dedi.

Bu etkinliklerde projelerini anlatma fırsatı bulduklarına dikkat çeken Başkan Akbulut, “Başta Mutubey Köyümüz olmak üzere desteklerini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyorum. Bizde üzerimize düşeni bundan sonra daha bir gayretle yapacağız” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ