Belediyemize ziyaret

Altınyayla Kaymakamı Sayın Musa Aydemir ve Toprak Mahsulleri Ofisi Sivas Ajans Müdürü Belediyemizi ziyaret ettiler. Altınyayla Kaymakamına 2017 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Akbulut, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek yürütmek istediğimiz projelerimiz var desteğinizi bekliyoruz dedi.Kaymakam Sayın Musa Aydemir’de bölgenin kalkınması için tüm imkanları kullanacaklarını belirtti.

TMO Deliilyas Ajansının durumu hakkında bilgi veren Ajans Müdürü artık devletin yeni projeleri olduğunu belirterek, toprak depolama yapılmayacağını ve şirketleşmeye gidildiği için Deliilyas Ofisinin bir yıl sonra kapatılacağını belirtti. Başkan Akbulut Deliilyas'ta yapılacak bir silo için yerini hibe etmeye hazır olduğunu belirtmesi üzerine TMO'nun bu bölgeyi düşünmediğini ama talebi üst mercilere ileteceklerini söyledi.