Teşekkür

Değerli Hemşerilerim

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ''Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2016 Sonuçları''nı açıkladı.

TÜİK verilerine göre Beldemizin nüfusu 2315 olarak açıklandı. Belediye statümüzün devam edebilmesi için önemli kriterlerden biri olan bu konuda, bize destek olan Adana, Ankara, İstanbul, Kayseri ve Sivas’taki yöre dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca başta Mutubey olmak üzere çevre köylerdeki hemşerilerimize, muhtarlarımıza, belediyemiz çalışanlarına ve katkı sunan tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Halkımızın bize duyduğu güveni sarsmamak için daha çok çalışacağız. Belediyemizin kapısı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sonuna kadar bütün halkımıza açık olmaya devam edecektir.

Saygılarımla