GES Projemizi Tanap'a sunduk

Deliilyas GES Projemizi Tanap'a sunduk.

Oldukça yoğun çalışmalar sonucu güneş enerjisi sistemini kurmaya hak kazandıklarını belirten Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut ,”Ipart'ın açılmasını 6 aydır bekliyoruz. Bundan sonra da açılacağını zannetmiyorum” dedi.

Projelerini Tanap'a sunduklarını ifade eden Başkan Akbulut, “ Tanap Projesi Kapsamındaki İller içerisindeyiz. Ancak hat dışında olmamızdan dolayı 5 puan dezavantajlıyız. “ şeklinde konuştu.

Başkan Akbulut, “Bugün son gün olmasın rağmen Türkiye genelinde sadece iki belediyenin Ges Projesi kurabildiğini öğrenince şansımızın arttığını düşünüyorum. Proje oldukça beğenildi. Buradan geçmemesi durumunda kendi bütçemizle yapacağız. Başta Belediye memurlarım olmak üzere projeye emek harcayan destek veren tüm kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ederim.” dedi.