Kapalı Spor Salonu inşaatı

Beldemizde Kapalı Spor Salonu inşaatına başlandı.

Salonun 1500 m2 kapalı alana sahip olacağını belirten Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, “ İçinde ki tesisler ve tribünden sonraki bölümde basketbol, voleybol,futbol ve masa tenisi gibi sportif faaliyetlerin yapılmaya uygun olacak.” dedi. “Belediyenin altında ki salonu her ne kadar düğün salonu olarak düzenlemiş olsak da; burası kına töreni ve nişan törenleri için beldemize bir ihtiyaçtı “ diyen Başkan Akbulut, “Salon kış şartlarına uygun ve son sistem dizayn edilecek. Çok amaçlı yapılan salon da bir çok etkinlik yapılabilecek. Artık vatandaşlarımız özellikle de gençlerimizin kahvede ve ya sokakta zaman öldürmelerini istemiyoruz.” şeklinde konuştu.

Salonun yapımında bizlere destek olan bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’a, Valimiz Sayın Davut Gül’e, salonu bize kazandıran hemşehrimiz Sayın Özcan Duman’a, destek olan İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür eden Başkan Akbulut salonun dört ayda tamamlanmasının planlandığını söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ