Büyükşehir Yasası Ertelendi

Değerli hemşerilerim,

Büyükşehir Yasasının ertelenmesiyle Belediyemiz büyük bir tehlikeyi bir kez daha atlatarak seçimlere katılacaktır. Hepimize hayırlı olsun.

Bu süreçten sonra Beldemiz doğal olarak bir seçim atmosferine girecektir. Bu süreçte Belde nüfusunu 2000 in üzerinde tutarak Belediyeyi korumak, ilerde çıkacak Büyükşehir Kanununda Beldeye sahip çıkmak ve sizlere daha iyi hizmet etmek için aday arkadaşlarımız çıkacaktır. Bütün aday arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle sizlere daha iyi hizmet etmek için yarışacağız. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum.

Önemli olan son birkaç seçimde yaşadığımız gibi adaylarımızın, halkımızın, dostluk, kardeşlik, barış ve huzur içinde bir seçim geçirmesidir. Böyle bir süreci hep birlikte yürüteceğimize inancım tamdır.

Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte çok geniş bir coğrafyada altı mahalleye hizmet ediyoruz. Mutlaka ki eksiklerimiz, kusurlarımız, yetişemediğimiz için aksayan hizmetlerimiz olmuştur. Demokrasinin gereği olarak vatandaşlarımız haklı olarak bunları eleştirecektir. Bizler her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Demokrasinin gereği budur. Bizlerde yapılan eleştirileri değerlendirerek eksiklerimizi telafi etmeye çalışacağız ve hatalarımızdan dolayı özür dileyeceğiz.

Kuşkusuz bu süreçte yapılanları küçük gören, aşağılayan, hakaret içerikli art niyetli, yıkıcı, çalışmalarımızı hiçe sayan eleştirilerde olacaktır. Tüm seçmenlerimizden, dostlarımızdan isteğim;  bu tip yıkıcı eleştirileri ciddiye almamaları ve cevap vermemeleridir. Gerek birebir konuşmalarda gerekse sosyal medya üzerinden bu tip yıkıcı eleştirilere cevap vermeyiniz. Gereksiz tartışma yaratacak, gönül karartacak polemiklere girmeyiniz.

Bir kez daha vurgulamak isterim ki önemli olan Beldemizin barış, kardeşlik, huzur ve bir şenlik havası içerisinde bir seçim süreci geçirmesidir. Bize düşense halkımızın refah, huzur içerisinde daha rahat hayat şartlarını sağlayabilmek için adaletli çalışmak, yapılan eleştirilerden haklı olanlarını tespit ederek eksiklerimizi gidermek ve yıkıcı art niyetli eleştirileri halkın takdirine bırakmaktır.

Beldemizin Belediye olarak asırlar boyu durmasını temenni ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Hayati AKBULUT